Adresse: Solvangvegen 2
  2040 Kløfta
Telefon: 971 97 686
E-post: post@ozone-it.no
Framside Hva er Ozon /
Ozonert vann   
Ozon og miljøet Bruksområder Spørsmål og svar Produkter Om oss

FJERN LUKTPROBLEMENE MED OZON!
AIRZONE HV 103

airzone Om ozon (O3)
Ozon er et treverdig oksygenmolekyl. Ozongass i konsentrasjoner over 0,05 ppm i luft kan være skadelig for mennesker, og det er særlig vevet i lungene som kan skades. Det er derfor viktig å ikke tilsette ozon i rom mens noen oppholder seg der!Slik virker det:
Ozon er sterkt oksiderende, og det mest effektive desinfiseringsmiddelet vi kjenner. Det ekstra oksygenatomet i ozon binder seg lett til alle andre stoffer det kommer i kontakt med. Ozon bryter også ned celleveggene på bakterier, virus og muggsopp. På samme måten vil ozon også fjerne luktproblemer effektivt.Bruk av Airzone HV-103:
Airzone HV-103 arrangeres som vist på bildet og blåser ozon inn i kupeen i 30-60 minutter. Røyklukt og andre, plagsomme odører forsvinner permanent! Ozon brytes ned til oksygen i løpet av 30 minutter.

Dette er enenkel og effektiv måte å fjerne uønsket lukt på. Riktig brukt er den også ufarlig og forurenser ikke miljøet.

Airzone HV-103 kan også brukes til ozonering av vann eller oljer.
Spar tid og penger, la Airzone HV-103 fjerne luktproblemet mens du gjør noe annet!
airzone
bil
OBS! Bilen må luftes grundig etter ozonbehandling, eller vent i 30 minutter etter behandling før den tas i bruk

Slik er prosessen:
illustrasjon
Oksygenmolekyler utsettes for en elektrisk utladning og danner ozon-molekyler. Et oksygen atom fester seg til et luktmolekyl og tilbake er et oksygenmolekyl